Φωτιεσ Ηλεια : Δύσκολη μέρα για τις Πυροσβεστικές Δυνάμεις της Ηλείας ... / Νύχτα αγωνίας σε ηλεία, μεσσηνία και εύβοια.

Φωτιεσ Ηλεια : Δύσκολη μέρα για τις Πυροσβεστικές Δυνάμεις της Ηλείας ... / Νύχτα αγωνίας σε ηλεία, μεσσηνία και εύβοια.. Μία νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην. Απο τις φωτιές στην ηλεια το 2007 και απο τις οποίες δεν γλύτωσε ουτε το χωριό μας,σας παραθέτω κάποια video και κάποιες φωτογραφίες για να δείτε την κόλαση που πραγματικά επικράτησε εκείνες. Η φωτιά πλησιάζει απειλητικά σπίτι στο χελιδόνι. Νύχτα αγωνίας σε ηλεία, μεσσηνία και εύβοια. Εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών ακόμη κοινοτήτων, έδωσε η πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία.

Παρασύρθηκε αστυνομικός από πυροσβεστικό όχημα. Παρασύρθηκε αστυνομικός από πυροσβεστικό όχημα. «ήμασταν εγκλωβισμένοι για 1,5 ώρα». Συγκλονιστικές εικόνες από την φωτιά στην ηλεία και την αρχαία ολυμπία με σπίτι να έχει παραδοθεί στις φλόγες και απλούς κατοίκους να προσπαθούν να βοηθήσουν. Νύχτα αγωνίας σε ηλεία, μεσσηνία και εύβοια.

Σε επιφυλακή οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην Ηλεία υπό τον ...
Σε επιφυλακή οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην Ηλεία υπό τον ... from cdn.cnngreece.gr
Στις φλόγες η περιοχή της κορυφής. Μας στέλνεις την αγγελία σου ή την γράφεις μόνος σου, την βλέπουν χιλιάδες μέλη μας.έτσι σε. Εντολή εκκένωσης της αρχαίας ολυμπίας. Συγκλονιστικές εικόνες από την φωτιά στην ηλεία και την αρχαία ολυμπία με σπίτι να έχει παραδοθεί στις φλόγες και απλούς κατοίκους να προσπαθούν να βοηθήσουν. Οι φλόγες είναι ένα χιλιόμετρο από το μουσείο της αρχαίας ολυμπίας. Εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών ακόμη κοινοτήτων, έδωσε η πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία. Στην περιοχή βρίσκεται από το απόγευμα ο υπουργός προστασίας του πολίτη, μιχάλης χρυσοχοΐδης. Μέσα στις ώρες πανικού που έζησαν οι κάτοικοι στην ηλεία, δε θα μπορούσαν να αφήσουν απροστάτευτα τα ζώα τους.

Το χωριό καυκανιά δεν κατάφερε να γλιτώσει από το μένος της πυρκαγιάς.

Μέσα στις ώρες πανικού που έζησαν οι κάτοικοι στην ηλεία, δε θα μπορούσαν να αφήσουν απροστάτευτα τα ζώα τους. Αντιμέτωπη με την πύρινη λαίλαπα βρίσκεται για μια ακόμη φορά η ηλεία με την αρχαία ολυμπία, το μοναδικό αυτό αρχαιολογικό μνημείο, να κινδυνεύει από τις φλόγες. Τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν σε απόσταση μόλις δύο χιλιόμετρων από την αρχαία ολυμπία. Στην ηλεία ο μητσοτάκης, στην εύβοια ο τσίπρας. Πυρκαγιά, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέσπασε αργά το. Εντονες υποψίες για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού στις πυρκαγιές στην ηλεία, έχουν ο αντιπεριφερειάρχης της περιοχής, βασίλης γιαννόπουλος, αλλά και οι αρχές της ελ.ασ. Στην περιοχή βρίσκεται από το απόγευμα ο υπουργός προστασίας του πολίτη, μιχάλης χρυσοχοΐδης. Παρασύρθηκε αστυνομικός από πυροσβεστικό όχημα. Φωτιά στη σαμοθράκη/ © αρχειο/intime news/τζαμαροσ παναγιωτησ. Παρασύρθηκε αστυνομικός από πυροσβεστικό όχημα. Φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή κακοτάρι ηλείας. Η φωτιά πλησιάζει απειλητικά σπίτι στο χελιδόνι. Οι φλόγες είναι ένα χιλιόμετρο από το μουσείο της αρχαίας ολυμπίας.

Συγκλονιστικές εικόνες από την φωτιά στην ηλεία και την αρχαία ολυμπία με σπίτι να έχει παραδοθεί στις φλόγες και απλούς κατοίκους να προσπαθούν να βοηθήσουν. Εντολή να εκκενωθούν προληπτικά η αρχαία ολυμπία και η κοινότητα μιράκα, έδωσε το απόγευμα της τετάρτης η πυροσβεστική. Αντιμέτωπη με την πύρινη λαίλαπα βρίσκεται για μια ακόμη φορά η ηλεία με την αρχαία ολυμπία, το μοναδικό αυτό αρχαιολογικό μνημείο, να κινδυνεύει από τις φλόγες. Φωτιά στη σαμοθράκη/ © αρχειο/intime news/τζαμαροσ παναγιωτησ. Νύχτα αγωνίας σε ηλεία, μεσσηνία και εύβοια.

ΒΓΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ... ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΝΙΚΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ...
ΒΓΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ... ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΝΙΚΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ... from 3.bp.blogspot.com
Πυρκαγιά, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέσπασε αργά το. Μέσα στις ώρες πανικού που έζησαν οι κάτοικοι στην ηλεία, δε θα μπορούσαν να αφήσουν απροστάτευτα τα ζώα τους. Φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή κακοτάρι ηλείας. Εντολή εκκένωσης της αρχαίας ολυμπίας. Νύχτα αγωνίας σε ηλεία, μεσσηνία και εύβοια. Μας στέλνεις την αγγελία σου ή την γράφεις μόνος σου, την βλέπουν χιλιάδες μέλη μας.έτσι σε. «ήμασταν εγκλωβισμένοι για 1,5 ώρα». Το χωριό καυκανιά δεν κατάφερε να γλιτώσει από το μένος της πυρκαγιάς.

Φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή κακοτάρι ηλείας.

Οι φλόγες είναι ένα χιλιόμετρο από το μουσείο της αρχαίας ολυμπίας. Εντολή εκκένωσης της αρχαίας ολυμπίας. Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην. Απο τις φωτιές στην ηλεια το 2007 και απο τις οποίες δεν γλύτωσε ουτε το χωριό μας,σας παραθέτω κάποια video και κάποιες φωτογραφίες για να δείτε την κόλαση που πραγματικά επικράτησε εκείνες. Τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν σε απόσταση μόλις δύο χιλιόμετρων από την αρχαία ολυμπία. Φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή κακοτάρι ηλείας. Νύχτα αγωνίας σε ηλεία, μεσσηνία και εύβοια. «ήμασταν εγκλωβισμένοι για 1,5 ώρα». Δημοφιλεισ ειδησεισ τωρα live blog: Στην ηλεία η εικόνα προκαλεί θλίψη: Στις φλόγες η περιοχή της κορυφής. Μέσα στις ώρες πανικού που έζησαν οι κάτοικοι στην ηλεία, δε θα μπορούσαν να αφήσουν απροστάτευτα τα ζώα τους. Σπίτια, χωράφια, περιουσίες και ζώα, κάηκαν.

Μέσα στις ώρες πανικού που έζησαν οι κάτοικοι στην ηλεία, δε θα μπορούσαν να αφήσουν απροστάτευτα τα ζώα τους. Φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή κακοτάρι ηλείας. Σε εξέλιξη βρίσκεται μία νέα φωτιά στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, ενώ από την πυροσβεστική δόθηκε εντολή για την προληπτική εκκένωση της. Νύχτα αγωνίας σε ηλεία, μεσσηνία και εύβοια. Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται οι κάτοικοι στο χωριό κλάδεος στην ηλεία.

GREECE TODAY (EX SAVE ILEIA)
GREECE TODAY (EX SAVE ILEIA) from apokalypseis.com
Αντιμέτωπη με την πύρινη λαίλαπα βρίσκεται για μια ακόμη φορά η ηλεία με την αρχαία ολυμπία, το μοναδικό αυτό αρχαιολογικό μνημείο, να κινδυνεύει από τις φλόγες. Μία νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην. Η φωτιά πλησιάζει απειλητικά σπίτι στο χελιδόνι. Μπορεί οι φλόγες να πλησίαζαν απειλητικά. Στην περιοχή βρίσκεται από το απόγευμα ο υπουργός προστασίας του πολίτη, μιχάλης χρυσοχοΐδης. Σπίτια, χωράφια, περιουσίες και ζώα, κάηκαν. Στις φλόγες η περιοχή της κορυφής. Το χωριό καυκανιά δεν κατάφερε να γλιτώσει από το μένος της πυρκαγιάς.

Νύχτα αγωνίας σε ηλεία, μεσσηνία και εύβοια.

Δραματική είναι η κατάσταση στην ηλεία, καθώς συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτη η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή. Μπορεί οι φλόγες να πλησίαζαν απειλητικά. Εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών ακόμη κοινοτήτων, έδωσε η πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία. Στην ηλεία η εικόνα προκαλεί θλίψη: Απο τις φωτιές στην ηλεια το 2007 και απο τις οποίες δεν γλύτωσε ουτε το χωριό μας,σας παραθέτω κάποια video και κάποιες φωτογραφίες για να δείτε την κόλαση που πραγματικά επικράτησε εκείνες. Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην. Οι φλόγες είναι ένα χιλιόμετρο από το μουσείο της αρχαίας ολυμπίας. Πληροφορίες για εγκλωβισμένους στην αρχαία ολυμπία. Στην περιοχή βρίσκεται από το απόγευμα ο υπουργός προστασίας του πολίτη, μιχάλης χρυσοχοΐδης. Αντιμέτωπη με την πύρινη λαίλαπα βρίσκεται για μια ακόμη φορά η ηλεία με την αρχαία ολυμπία, το μοναδικό αυτό αρχαιολογικό μνημείο, να κινδυνεύει από τις φλόγες. Πυρκαγιά, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέσπασε αργά το. Σπίτια, χωράφια, περιουσίες και ζώα, κάηκαν. Παρασύρθηκε αστυνομικός από πυροσβεστικό όχημα.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook